Alle fietsen gratis bezorgd
Winkels in Nederland en Belgie
Klanten geven ons een 8
46
Elektrische Fietsen Sportieve fietsen Stadsfietsen Accessoires Winkels Service
Terug Fongers E-bikes Elektrische damesfietsen Elektrische herenfietsen Elektrische moederfietsen Elektrische mountainbikes Elektrische transportfietsen Elektrische plooifietsen Elektrische fatbikes Elektrische bakfietsen Ananda
Terug > Alle sportieve fietsen Mountainbikes Kindermountainbikes 4 t/m 8 versnellingen
Terug > Alle stadsfietsen Damesfietsen Herenfietsen Transportfietsen Kinderfietsen Fongers Romet Stokvis
Terug Fietstassen Fietsmanden/kratten Fietsstoeltjes / Kinderzitjes Smartphonehouders Kilometertellers Spatborden Bakfietskussens (Bak)fietshoezen Fietssloten Fietshelmen Fietsverlichting Fietsstandaarden Fietspedalen Fietszadels Voordragers Bar-ends Acculaders Displays Accu's Motoren Fongers boek
Terug Nederland Matrabike Waalwijk Hoofdkantoor en Experience center België Matrabike Reet Matrabike Sint Martens Latem
Terug Framemaat berekenen Veelgestelde vragen Reparatiestatus Bestelprocedure Betaalmogelijkheden Bezorging Afmontage Retourprocedure Over ons Contact Cadeaubonnen Blog Fietsenwiki Callant fietsverzekering Fietsplan Garantie Gebruiksaanwijzing E-bike Klacht aanmelden

Elektrische Driewieler Kopen


Goedkope elektrische driewielfiets bij Matrabike!

Wanneer volwassenen niet (meer) op een gewone driewieler kunnen fietsen, gaat men vaak op zoek naar een goed en veilig alternatief. De elektrische driewielfiets is dan de perfecte oplossing. De elektrische driewieler is uitermate geschikt voor volwassenen, senioren en mindervaliden die extra ondersteuning en stabiliteit nodig hebben. Bekijk hieronder het complete aanbod elektrische driewielers van Matrabike. Bekijkt en test u de producten liever in het echt? Dat kan! Onder het genot van een kop koffie kunt u de elektrische driewieler voor volwassenen komen bekijken bij een van onze verkooppunten. De elektrische driewieler wordt na online bestelling volledig rijklaar bij u thuis afgeleverd, inclusief gemonteerde accessoires, met twee jaar garantie.*

Lees meer
0 producten gevonden

Goedkope elektrische driewieler
 

Matrabike is gespecialiseerd in goedkope elektrische driewielers. Wij zijn van mening dat een elektrische driewieler niet per definitie duur hoeft te zijn. De elektrische driewielfiets wordt compleet gemonteerd en uiteraard gratis bij u thuisbezorgd, op het moment dat het u het beste uitkomt. Een elektrische driewieler kopen, doet u dan ook altijd voordelig en veilig bij Matrabike. Voor wie nog geen behoefte heeft aan extra ondersteuning en stabiliteit, hebben wij een uitgebreid aanbod elektrische fietsen

 

Elektrische driewielfiets online kopen
 

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om een elektrische driewieler aan te schaffen. Wat uw reden ook is, wij hebben voor iedereen de ideale elektrische driewieler in ons aanbod. Matrabike heeft namelijk een ruim aanbod elektrische driewielers, maar ook elektrische fatbikes. Wilt u graag één of meerdere elektrische driewielfietsen uitproberen? Dat is mogelijk, kom langs bij een van onze verkooppunten of vraag vrijblijvend een proefrit aan in één van onze fysieke winkels.

 

Wat zijn elektrische driewielers?
 

Een elektrische driewieler is een elektrische fiets met drie wielen, waardoor mensen met een beperking of met angst om te fietsen alsnog een elektrische fiets kunnen gebruiken. Een elektrische driewieler is een stuk stabieler dan een gewone elektrische fiets. De elektrische driewieler is een mooi voorbeeld van innovaties waarmee levens worden vereenvoudigd. 

 

Wat is de actieradius van een elektrische driewielfiets?
 

De actieradius verschilt per type elektrische driewieler en is afhankelijk van de capaciteit van de batterij. De actieradius ligt gemiddeld tussen de 50 en de 80 km. Meer dan genoeg om een mooi tochtje te doen met uw elektrische driewieler dus. 
 

Toch een lege batterij? Geen probleem. Terwijl u even bijkomt van uw lange tocht, is de batterij van uw elektrische driewieler binnen een uur weer voor ongeveer 30% opgeladen, waardoor u weer 15 km à 25 km verder kunt. 

 

Weetjes over elektrische driewielers:
 

Naast onze gewone collectie betaalbare elektrische fietsen, worden ook onze elektrische driewielfietsen steeds populairder. We merken dat mensen steeds vaker veiligheid voorop stellen wanneer ze hun kinderen vervoeren. Een elektrische driewieler is dan een ideale oplossing. 

 

  • De driewieler werd aan het begin van de negentiende eeuw ontworpen voor vrouwen, zodat ze eenvoudiger op de fiets zouden kunnen stappen. Onze elektrische driewielfietsen zijn uiteraard voor iedereen geschikt. 
  • Sommige driewielers voor volwassenen zijn ontworpen als cargo-fietsen met een laadplatform aan de voorkant. Deze fietsen worden steeds meer gebruikt voor transportdoeleinden, zoals boodschappen doen of goederen leveren.

 

* Twee jaar volledige garantie op het frame van uw elektrische driewieler. 

** De elektrische driewielers worden rijklaar afgeleverd, inclusief gemonteerde accessoires als u daarvoor heeft gekozen bij de bestelling.

Klantervaringen

Klantenservice 03-8880990 Ma t/m Vr 9:00-17:00, Za 10:00-16:00 service@matrabike.be
Zoeken

Vul een productnaam, merk of eigenschap in.

Mijn winkelwagen
Totaal
Subtotaal
€ 0,00
Totaal
€ 0,00